Byssine z nakupování kosmetiky na internetu vytvoří blahodárný zážitek

Praha, 28. 5. 2019 – Byssine z nakupování kosmetiky na internetu vytvoří blahodárný zážitek 

Byssine je novou prodejní platformou s péčí a servisem, které se pro české a slovenské zákaznice stanou meditativním rituálem. V procesu od výběru až po dodání produktu k zákazníkům jim totiž zajistí osobní zážitek. Sortiment e-shopu navíc tvoří selekce celosvětově vyhledávaných love brandů, které milovníci nezávislých indie značek doposud mohli objednávat jen složitými cestami ze zahraničí. 

Každý z těchto výrobců má svůj inovativní záměr a příběh. Kromě naší krásy se starají například také o planetu. Jejich přípravky jsou často vyrobeny s ohledem k životnímu prostředí a výjimkou nejsou ani značky vhodné pro vegany. Patří mezi ně například oceňované Magicstripes či True Organic of Sweden, organická značka z Los Angeles Salt & Stone, přírodní adaptogeny Grown, gender fluid svíčky Boy Smells, léčivé přípravky od Agent Nateur či americká značka péče o pleť po holení, či bez něj, nesoucí trefný název Fur. 

Byssine založila Lenka Šťastná, která se sama intenzivně zajímá o téma rituálů péče o lidské tělo i duši. Pohání ji zvědavost a permanentní zkoušení. Její životní styl je plně prostoupen snahou o zachování mladosti, svěžesti a krásy. Své zkušenosti se rozhodla nenechat pro sebe a zákazníkům – členům klubu Byssine se rozhodla nakupování obohatit i o to, co se nedá objednat – drobnost, informaci navíc nebo gesta, která si zamilují. Byssine je proto určený všem, kteří porozuměli, že duševní pohody nejde dosáhnout bez kvalitní péče o svůj zevnějšek a naopak. 

Chtěla jsem do Česka přinést nové značky a současnější přístup ke komunikaci se zákazníkem. Koncept duálního vnímání krásy – vnitřní i vnější – mi byl vždy blízký, a proto bych ráda ukázala, že v online nakupování je nutné jej neopomíjet. Věřím, že produkty z našeho portfolia potěší nejen řadu příznivců, které na našem trhu již mají. S naším servisem jim navíc umožníme se plně oddat pečujícím rituálům o to nejvzácnější, co mají – sebe.

Byssine

Význam slova Byssine vede k mořskému pokladu, který je hlazený vodou a vlnami, je čistý, hebký a měkký. Přesně takové příjemné pocity chce vzbuzovat také u svých zákazníků. Svůj název Byssine odvozuje od vzácného přírodního materiálu, vlákenných třásní mušle Pinna nobilis. Za látky utkané z tohoto materiálu se dříve platily astronomické částky. Proto Byssine přináší globální selekci inovativních produktů právě ze světa rituálů péče o to nejvzácnější, co máme, sebe. 

Lenka Šťastná

Mezi korporátním světem a skutečným zájmem, upřímným, až buditelským, nemusí nutně vést přísná hranice. Byssine je výsledkem jedné konkrétní životní cesty. Vlastní kosmetické experimentování zakladatelky Lenky Šťastné, rituály a potřeba zajímat se nejdřív vedly k vytvoření rezervačního systému Salon24. V podobě dalšího projektu Byssine se mozaika doplnila o další projekt. Jeho cílem je v tomhle případě nabídnout silnou vizuální estetiku a zapojení všech smyslů při zážitku z nakupování. 

Foto: Hana Knížová

Fotogalerie

Kontakt pro média:

Těší nás váš zájem o Byssine. Pro další informace se na nás neváhejte obrátit:

Johana Hamaďáková

Email: johana@byssine.com

Tel.: +420739965513

NOVINKY